Haemme Freeski -valmentajaa

Haemme FREESKI-VALMENTAJAA Vuokatti-Ruka urheiluakatemiaan Kuusamoon ajalle 1.10.2023 tai sopimuksen mukaan -15.5.2024.

Lajivalmentajan työtehtäviin kuuluu muun muassa laji- ja oheisharjoitusten valmentaminen, leiri- ja valmennussuunnitelmien käytännön toteutus ja moniammatillisessa valmennustiimissä toimiminen.

Valmentaja toimii siten, että nuori tuntee olonsa turvalliseksi sekä fyysisesti että psyykkisesti, kunnioitetuksi sekä huomioonotetuksi yksilönä. Nuoren toiveita ja ehdotuksia kuunnellaan ja hän voi tehdä myös valintoja häntä koskevissa päätöksissä. Valmennus tukee urheilijan omaa sisäistä motivaatiota ja samalla nuoren itsetunnon ja persoonan kehittymistä. Valmentaja tukee urheilullisen elämäntavan oppimista ja ihmisenä kasvua.

Lajivalmentaja toimii moniammatillisessa yhteistyöverkostossa. Valmentajan tehtäviin kuuluu kokonaisvaltaisen valmennusprosessin suunnittelu ja valmennuksen järjestäminen. Lajivalmentajan työnkuva on pääsääntöisesti Vuokatti-Ruka urheiluakatemiassa Ruka-Kuusamon toimintaympäristössä yläkoululeireillä ja 2.asteen urheilijoiden parissa.

Vuokatti-Ruka urheiluakatemiassa Kuusamossa urheilijan tukena toimii eri alojen asiantuntijoita ja moniammatillinen yhteisö, jonka tehtävänä on tukea urheilijaa kaksoisuralla kohti tulevaa menestystä.

Vuokatti-Ruka urheiluakatemian tehtävänä on varmistaa, että urheilijoilla on kansainvälisen vertailun kestävä päivittäisvalmennus ja urheilija pystyy yhdistämään tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa kustannustehokkaasti hyödyntäen lähiympäristön olosuhteita ja suorituspaikkoja. Vuokatti-Ruka urheiluakatemiasta kasvaa tavoitteellisia ja hyvinvoivia urheilijoita, joilla on valmiudet menestyä kansainvälisillä rinteillä sekä opiskelun tai työelämän haasteissa.

Hakijalta toivotaan valmentajan ammattitutkintoa tai muuta liikunta-alan koulutusta sekä BE -luokan ajokorttia. Hakijoille järjestetään haastattelu. Tehtävän koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset tulee jättää kuntarekryyn 8.9.2023 mennessä

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/freeski-valmentaja-548271/

Scroll to Top