AMPUMAHIIHTO

Vuokatti

Samaa latua Kaisa Mäkäräisen ja Mari Ederin kanssa?

Sotkamon urheilulukio ja Vuokatin vaarat ovat tarjonneet jo vuosikymmenten ajan kasvualustan lukuisille menestyneille hiihtolajien urheilijoille.

Vuokatissa ampumahiihdon lajiharjoittelu on mahdollista ympäri vuoden sekä rullilta että suksilta. Akatemian urheilijoille on tarjolla monipuolisia asiantuntijoita. Lisäksi tarjolla on testausta sekä fyysiseen puoleen että ammuntaan VuokattiSportin testiasemalla ja Jyväskylän yliopiston Vuokatin liikuntateknologian yksikössä. Ampumahiihtäjien urheilijanpolulla on Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa tarjolla useita tasoja: yläkoululeiritys 7.-9. luokille, Sotkamon urheilulukio ja KAO/Vuokatti 2.asteelle, Kainuun prikaati varusmiespalvelukseen, korkealle asteelle Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän liikuntateknologian opintopolku.

Kuvituskuvassa ampumahiihtäjä sekä tietoa yhteishausta 2024. Hakuaika on 20.3-19.3.2024.

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti urheilu-unelmaasi?

Oletko etsimässä paikkaa, jossa voit kehittää taitojasi urheilun ja koulutuksen parissa? Etsitkö paikkaa, jossa voit kasvaa urheilijana ja ihmisenä samanaikaisesti? Vuokatti-Ruka urheiluakatemia on täydellinen valinta sinulle!

 

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yhtenä valtakunnallisena erityistehtävänä toimiva Sotkamon urheilulukio on neljä kertaa palkittu Suomen parhaana urheiluoppilaitoksena. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä urheilijana ja samalla saada laadukasta koulutusta, joka valmistaa sinut elinikäiseen oppimiseen.

 

Hae mukaan yhteishaussa 2024 ja aloita matkasi kohti unelmiesi urheilu-uraa ja koulutusta!

Urheilijoille on tarjolla mm. opiskelija-asuntola Sompala, jonka läheisyydestä löytyvät kaikki ampumahiihdon harjoitteluun tarvittavat suorituspaikat (ampumarata, jonka yhteydessä rullahiihtorata ja ensilumenlatu, Vuokatinvaarantie rullahiihtoon ja muut lenkkipolut jalkalenkeille, hiihtoladut, hiihtotunneli, punttisali, telinesali, uimahalli, juoksusuora jne.)

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

Scroll to Top