AMPUMAHIIHTO

Vuokatti

Ampumahiihto

Samaa latua Kaisa Mäkäräisen ja Mari Ederin kanssa?
Sotkamon urheilulukio ja Vuokatin vaarat ovat tarjonneet jo vuosikymmenten ajan kasvualustan lukuisille menestyneille hiihtolajien urheilijoille.

Vuokatissa ampumahiihdon lajiharjoittelu on mahdollista ympäri vuoden sekä rullilta että suksilta. Akatemian urheilijoille on tarjolla monipuolisia asiantuntijoita. Lisäksi tarjolla on testausta sekä fyysiseen puoleen että ammuntaan VuokattiSportin testiasemalla ja Jyväskylän yliopiston Vuokatin liikuntateknologian yksikössä. Ampumahiihtäjien urheilijanpolulla on Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa tarjolla useita tasoja: yläkoululeiritys 7.-9. luokille, Sotkamon urheilulukio ja KAO/Vuokatti 2.asteelle, Kainuun prikaati varusmiespalvelukseen, korkealle asteelle Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän liikuntateknologian opintopolku.

 

Urheilijoille on tarjolla mm. opiskelija-asuntola Sompala, jonka läheisyydestä löytyvät kaikki ampumahiihdon harjoitteluun tarvittavat suorituspaikat (ampumarata, jonka yhteydessä rullahiihtorata ja ensilumenlatu, Vuokatinvaarantie rullahiihtoon ja muut lenkkipolut jalkalenkeille, hiihtoladut, hiihtotunneli, punttisali, telinesali, uimahalli, juoksusuora jne.)

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

Scroll to Top