SUUNNISTUS

Vuokatti

Oikea suunta urheilu-uralle Vuokatista

Vuokatti-Ruka urheiluakatemiassa on pitkä ja vahva historia lumilajien ja pesäpallon parissa. Vuokatin ainutlaatuiset maailmanluokan maastot ja kartat antavat nyt uudenlaisen mahdollisuuden avata ja laajentaa lajikirjoa suunnistuksella. Vuokatin vaarojen ja Tipasojan kankaiden monipuoliset taitoharjoitusalueet tarjoavat ihanteelliset puitteet suunnistustaitojen kehittämiseen ja tekevät niistä täydellisen paikan suunnistuksen ja hiihtosuunnistuksen harjoitteluun.

 

Vuokatti-Ruka urheiluakatemiassa pääset osaksi innostavaa suunnistusryhmää, jossa harjoittelu ja yhdessäolo ovat tasapainossa. Ammattivalmentajamme johdolla saat päivittäin ohjausta ja tukea, ja treeniryhmässäsi luodaan yhteisöllisyyden ja ystävyyden ilmapiiriä myös treenien ulkopuolella. Vuokatti-Ruka urheiluakatemia on paikka, jossa voit kasvaa niin urheilijana kuin ihmisenäkin, tavoitellen huippua suunnistuksessa.

Kuvituskuvassa suunnistaja sekä tietoa yhteishausta 2024. Hakuaika on 20.3-19.3.2024.

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti urheilu-unelmaasi?

Oletko etsimässä paikkaa, jossa voit kehittää taitojasi urheilun ja koulutuksen parissa? Etsitkö paikkaa, jossa voit kasvaa urheilijana ja ihmisenä samanaikaisesti? Vuokatti-Ruka urheiluakatemia on täydellinen valinta sinulle!

 

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yhtenä valtakunnallisena erityistehtävänä toimiva Sotkamon urheilulukio on neljä kertaa palkittu Suomen parhaana urheiluoppilaitoksena. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä urheilijana ja samalla saada laadukasta koulutusta, joka valmistaa sinut elinikäiseen oppimiseen.

 

Hae mukaan yhteishaussa 2024 ja aloita matkasi kohti unelmiesi urheilu-uraa ja koulutusta!

HARJOITUSPAIKAT

Kaikki keskeiset harjoituspaikat sijaitsevat Sompalan (lukiolaisten asuntolan) välittömässä läheisyydessä, joten välimatkojen kulkemiseen ei mene turhaan aikaa. Asuntola sijaitsee VuokattiSportin pihapiirissä. Lukuisille lenkkipoluille ja laduille pääsee suoraan ovelta. Pallohalli, Vuokattihalli, punttisali, uimahalli, hiihtotunneli, ensilumenlatu ja testiasema sijaitsevat kaikki samassa pihapiirissä. UKK-vaellusreitti kulkee Urheiluopiston pihan kautta. Kainuun Rastiviikko takaa joka vuosi uusia maastoja ja karttoja joko Sotkamosta tai naapurikunnista.

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

 

Voit tulla tutustumaan urheiluakatemian harjoituksiin ja toimintaan sopimalla siitä valmentajan kanssa etukäteen.
Harjoituksia on lukuvuoden aikana tiistai-, keskiviikko- ja torstaiaamuisin pääsääntöisesti kello 8.30.
Suunnistusvalmentajana toimii Hannu Airila, jonka tavoittaa puhelimella 050 3219714 tai sähköpostilla hannu.airila@vrua.fi.
 
Urheiluakatemian suunnistusharjoitukset järjestetään yhteistyössä Sotkamon Jymyn suunnistusjaoston kanssa.
Harjoituksista löytyy lisätietoa Jymyn sivuilta: https://www.sotkamonjymy.fi/toiminta/suunnistus-ja-hiihtosuunnistus/

 

Scroll to Top