SUUNNISTUS

Vuokatti

SUUNNISTUS

Oikea suunta urheilu-uralle Vuokatista!
Sotkamon urheilulukio ja Vuokatti tarjoavat suunnistajille loistavat puitteet menestykseen. Suunnistajan urheilijan polku kulkee aina yläkoululeirityksestä varusmiespalvelukseen saakka!
Hakuaika urheilulukioon on vuosittain helmi-maaliskuussa ja yläkoululeiritykseen touko-kesäkuussa.

 

HARJOISTUSPAIKAT

Kaikki keskeiset harjoituspaikat sijaitsevat Sompalan (lukiolaisten asuntolan) välittömässä läheisyydessä, joten välimatkojen kulkemiseen ei mene turhaan aikaa. Asuntola sijaitsee VuokattiSportin pihapiirissä. Lukuisille lenkkipoluille ja laduille pääsee suoraan ovelta. Pallohalli, Vuokattihalli, punttisali, uimahalli, hiihtotunneli, ensilumenlatu ja testiasema sijaitsevat kaikki samassa pihapiirissä. UKK-vaellusreitti kulkee Urheiluopiston pihan kautta. Kainuun Rastiviikko takaa joka vuosi uusia maastoja ja karttoja joko Sotkamosta tai naapurikunnista.

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

Voit tulla tutustumaan urheiluakatemian harjoituksiin ja toimintaan sopimalla siitä valmentajan kanssa etukäteen.
Harjoituksia on lukuvuoden aikana tiistai-, keskiviikko- ja torstaiaamuisin pääsääntöisesti kello 8.30.

Suunnistusvalmentajana toimii Hannu Airila, jonka tavoittaa puhelimella 050 3219714 tai sähköpostilla hannu.airila@vrua.fi.
 
Urheiluakatemian suunnistusharjoitukset järjestetään yhteistyössä Sotkamon Jymyn suunnistusjaoston kanssa.
Harjoituksista löytyy lisätietoa Jymyn sivuilta: https://www.sotkamonjymy.fi/toiminta/suunnistus-ja-hiihtosuunnistus/

 

Scroll to Top