KILPA-AEROBIC & NAISTEN TELINEVOIMISTELU

Kajaani

Voimaa, liikkuvuutta ja huikeaa vartalon hallintaa hymyssä suin!

Aktiivinen, monipuolinen ja laadukas voimisteluseura on noussut nopeasti kilpa-aerobicin kainuulaisilta kisaparketeilta Suomen kartalle. Seuraan on saavutettu viimeisten vuosien aikana useita SM-mitaleita ja kansallista menestystä sekä kansainvälistä kilpailukokemusta. KajaGymin urheilijoita kuuluu Suomen Voimisteluliiton valmennusrinkeihin ja ryhmien vastuuvalmentajana toimii seuran oma akatemiavalmentaja Kati Säkkinen. Naisten telinevoimistelussa KajaGymilla kilpaillaan maajoukkuelinjalla saakka ja laji onkin toisena voimistelun akatemialajina harjoittelemassa yhdessä kilpa-aerobicin kanssa.

Voimistelun (kilpa-aerobic ja naisten telinevoimistelu) 2. asteen pääsykokeet 25.4.2024. Paikka ja kellonaika ilmoitetaan hakijoille lähempänä tapahtumaa.

Urheiluakatemiatoiminta tuo mahdollisuuden oman urheilijan polun rakentamisessa sekä kaksoisuran toteuttamisessa kilpa-aerobicissa sekä naisten telinevoimistelussa. Akatemiavalmennus sisältää lajiharjoittelun lisäksi fysiikka- ja oheisharjoittelua sekä huoltavaa treeniä. KajaGym on Kainuun suurin lasten, nuorten ja tyttöjen liikuttaja, liikuttaen yli 500 lasta ja nuorta Kajaanissa, Paltamossa ja Sotkamossa. Seurassa pääsee harrastamaan monipuolisesti eri voimistelun lajeja mm. kilpa-aerobicissa, telinevoimistelussa, Voimistelukouluissa, Freegymissä, Ninjagymissä ja aikuisten voimisteluryhmissä.

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

Scroll to Top