KAJAANI 2.ASTE

Kainuun ammattiopisto | Kajaanin lukio

toinen aste

Tervetuloa hakemaan 2. asteen oppilaitoksiin sekä Vuokatti-Ruka urheiluakatemian valmennusryhmiin! Haku on kaksi vaiheinen. Hakeminen oppilaitoksiin ja urheilijaksi Vuokatti-Ruka urheiluakatemiaan.

- 2. asteen oppilaitoksiin haku tapahtuu yhteishaussa opintopolku.fi -sivuston kautta
- Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin yhteishaussa hakevan tulee täyttää urheilijatietolomake.

Hakuaika on 21.2. – 21.3.2023, päättyy klo 15.00. Valinnoista ilmoitetaan kesäkuussa 2023.

Tanssin II-asteen pääsykoe 21.4. klo 10.00 Kajaani Dance- Tanssikoulu
Jääkiekon II-asteen pääsykoe 4.4. klo 13.00 Kajaanin jäähalli
Jalkapallon II-asteen pääsykoe 27.4. klo 8.00 Kajaanin Pallohalli

KAINUUN AMMATTIOPISTO

Urheilijat voivat hakea Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin ja osallistua lajivalmennukseen oman lukujärjestyksen puitteissa. Urheilupainotteinen ammatillinen koulutus on hyvä mahdollisuus, kun haluat samanaikaisesti harjoitella ammattimaisesti omassa urheilulajissasi ja valmistua ammattiin.
Urheiluakatemialaiset voivat saada KAOlla opintosuorituspisteitä kolmesta eri tutkinnon osasta osallistuessaan Kajaanin Urheilukampuksen lajivalmennuksiin. Nämä tutkinnon osat ovat Urheiluakatemiatoiminta (valinnainen 1-9 osp), Huippuosaajana toimiminen (15 osp) sekä Urheiluakatemiavalmennus (15 osp).
Arviointiasteikko on kaikilla opiskelijoilla 1-5
Kainuun ammattiopiston Kajaanin opiskelijat harjoittelevat samoissa lajiryhmissä ja samoilla suorituspaikoilla Kajaanin lukion opiskelijoiden kanssa. Valmennusta on lukujärjestyksessä tavallisesti kuusi viikkotuntia.
Pääpainolajit Kajaanissa: jalkapallo, jääkiekko, salibandy, kilpa-aerobic & naisten telinevoimistelu ja tanssi. Tapauskohtaisesti mahdollistetaan akatemiaharjoittelu myös muiden lajien aktiivisille urheilijoille esim. Uinti, judo ja yleisurheilu.
Opiskelupaikan saatuaan urheilija rakentaa yhdessä kyseisen oppilaitoksen edustajan kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja neuvottelee muista mahdollisista joustotarpeista.

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan pyrkivän hakijan on täytettävä erillinen sähköinen urheilijatietolomake.

KAJAANIN LUKIO

Kajaanin lukion opiskelijoiden on mahdollista osallistua Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin ja osallistua lajivalmennukseen. Kajaanin urheilukampuksessa voi tavoitteellisesti harjoitella jääkiekkoa, salibandya, jalkapalloa, kilpa-aerobic & naisten telinevoimistelua ja tanssia. Tapauskohtaisesti mahdollistetaan akatemiaharjoittelu myös muiden lajien aktiivisille urheilijoille esim. Uinti ja judo. Valmennuksesta vastaavat ammattitaitoiset akatemiavalmentajat ja tanssinopettajat.


Syksyllä 2021 opintojensa aloittavien opiskelijoiden akatemiasta saamat opintopisteet. Akatemiaopiskeijat saavat 18 opintopistettä:  ensimmäisenä vuonna 8 opintopistettä, toisena vuonna 8 opintopistettä ja kolmantena vuonna 2 opintopistettä. Urheilijat ovat mukana samoissa valmennusryhmissä Kainuun ammattiopiston urheilijoiden kanssa.

Jokainen hakija täyttää sähköisen urheilijatietolomakkeen.

TUTUSTU KAJAANIN MUIHIN OPPILAITOKSIIN

Yläkoulu

Tutustu oppiasteisiin Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa

Varusmiespalvelus

Tutustu oppiasteisiin Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa

Korkea-aste

Tutustu oppiasteisiin Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa
Scroll to Top