KAJAANI - KORKEA-ASTE

Tavoitteellisesti harjoitteleville urheilijoille

YLEISOHJEET JA PÄIVÄMÄÄRÄT

 

 

HAKU VUOKATTI-RUKA URHEILUAKATEMIAURHEILIJAKSI

Haku on tarkoitettu tavoitteellisesti harjoitteleville urheilijoille: ammattiurheilijoille, urheilun ja opiskelun tai työn ja urheilun yhdistäville urheilijoille.

Haku on jatkuva ja tapahtuu oheisen linkin kautta: Hakulomake

Kaksoisuran tavoitteena on mahdollistaa korkea-asteella harjoittelu parhaissa olosuhteissa ja valmennuksessa. Alueellisesti vahvaa yhteistyötä tehdään Jyväskylän yliopiston liikuntateknologian Vuokatin yksikön ja Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa. Jyväskylän yliopiston Vuokatin yksikköön on mahdollista hakeutua ns. muuntokoulutuksen tai Jyväskylän yliopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun liikuntateknologian koulutus huippu-urheilijoille –hankkeen kautta. JYU liikuntateknologian sivuille

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on opiskelualasta riippuen mahdollista suorittaa ns. akatemiaopintoja 5–15 opintopisteen verran. Kajaanin ammattikorkeakoulussa on mahdollista tehdä päiväopintoja ja erittäin joustavia monimuoto-opintoja. KAMK-sivuille

VuokattiSport ja Savonia ammattikorkeakoulu järjestää yhteistyössä fysioterapeutti (AMK) koulutusta Vuokatissa, lisätietoa täältä.

Vuokatti-Ruka urheiluakatemialla on yhteistyöoppilaitoksia Joensuussa, Oulussa, Kuopiossa ja Rovaniemellä. Mikäli alueellisista oppilaitoksista ei löydy sinua kiinnostavaa opintopolkua, ota yhteyttä urheiluakatemian kaksoisuravastaaviin yhteystietojen ja yhteistoiminnan selvittämiseksi urheiluakatemian yhteistyöoppilaitoksissa.

TUTUSTU KAJAANIN MUIHIN OPPILAITOKSIIN

Yläkoulu

Tutustu oppiasteisiin Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa

2. Aste

Tutustu oppiasteisiin Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa

Varusmiespalvelus

Tutustu oppiasteisiin Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa
Scroll to Top