PESÄPALLO

Vuokatti

Tie huipulle on auki!

Pesäpallo on alusta asti ollut lumilajien ohella Sotkamon urheilulukion nuolenkärkilaji. Sotkamon urheilulukio ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia pyrkivät tarjoamaan huippumahdollisuudet opiskella ylioppilaaksi ja kehittyä huippupelaajaksi. Valmennustoiminta on suunniteltu ja rakennettu johdonmukaiseksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on, että urheilija oppii harjoittelemaan ja elämään huippu-urheilun vaatimustason mukaisesti. Vuosikymmenten ajan se on kasvattanut huippu-urheilijoita lajin pariin ja luonut pohjan kotikylän ylpeyden, Sotkamon Jymyn, menestykselle. Roope Korhonen, Mikko Kemppainen, Essi Kylli, Henna Juka ja lukuisat muut meritoituneet tähtipelaajat ovat saaneet oppinsa Sotkamosta.

 

Harjoittelun taidon lisäksi urheilijat saavat ammattitaitoista valmennusta omien lajitaitojensa ja oman pelitaktiikkansa kehittämiseen. Fyysistä, lajitaidollista ja taktista sekä psyykkistä valmentautumista tuetaan teoriaopetuksella. Tavoitteena on, että urheilija luo oman näkemyksensä pesäpallosta pelinä ja hän kykenee hyödyntämään sitä omassa valmentautumisessaan.

Kuvituskuvassa pesäpalloilija sekä tietoa yhteishausta 2024. Hakuaika on 20.3-19.3.2024.

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti urheilu-unelmaasi?

Oletko etsimässä paikkaa, jossa voit kehittää taitojasi urheilun ja koulutuksen parissa? Etsitkö paikkaa, jossa voit kasvaa urheilijana ja ihmisenä samanaikaisesti? Vuokatti-Ruka urheiluakatemia on täydellinen valinta sinulle!

 

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yhtenä valtakunnallisena erityistehtävänä toimiva Sotkamon urheilulukio on neljä kertaa palkittu Suomen parhaana urheiluoppilaitoksena. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä urheilijana ja samalla saada laadukasta koulutusta, joka valmistaa sinut elinikäiseen oppimiseen.

 

Hae mukaan yhteishaussa 2024 ja aloita matkasi kohti unelmiesi urheilu-uraa ja koulutusta!

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa pesäpalloilijan urheilijan polku kulkee yläkoululeirityksistä 2. asteen ja Kainuun prikaatin kautta aina korkeakouluopintoihin saakka.

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

Scroll to Top