LAJIT

LAJIT VUOKATTI-RUKA URHEILUAKATEMIASSA

Vuokatti-Ruka urheiluakatemiassa on tarjolla laajasti eri urheilulajeja. Tutustu lisää lajeihin sekä lajien opiskelumahdollisuuksiin lajisivuilla!

ALPPIHIIHTO

Yhdistämme opiskelun ja alppilajien huippuvalmennuksen. Luomme opiskelijoille mahdollisuuden kehittyä opiskelijana, urheilijana ja ihmisenä. Valmennus perustuu pitkäjänteiseen harjoittelun malliin, josta muodostuu urheilijan polku.

AMPUMAHIIHTO

Samaa latua Kaisa Mäkäräisen ja Mari Ederin kanssa?
Sotkamon urheilulukio ja Vuokatin vaarat ovat tarjonneet jo vuosikymmenten ajan kasvualustan lukuisille menestyneille hiihtolajien urheilijoille.

E-URHEILU

Oletko sinä seuraava huippulupaus e-urheilussa? Tähtäätkö FPS-pelisi huipulle? Sotkamon urheilulukio ja Vuokatin vaarat ovat tarjonneet jo vuosikymmenten ajan kasvualustan lukuisille menestyneille urheilijoille. Nyt uutena lajina Vuokatti-Rukaurheiluakatemiaan mukaan on ilmestynyt elektroninen urheilu.

FREESKI

Tavoitteenamme on yhdistää opiskelu ja urheilu sekä luoda opiskelijoille mahdollisuus kehittyä opiskelijana, urheilijana ja ihmisenä.

Tarjoamme asiantuntevaa valmennusta ja huippuolosuhteet freeski-lajin harjoittamiseen toimintaympäristössämme, jonka keskuksena toimii Kuusamo ja Ruka.

JALKAPALLO

Pelaaminen on ilomme ja harjoittelu Intohimomme! Kajaanin urheilukampuksella voit harjoitella ja pelata tavoitteellisesti jalkapalloa! Valmennus on kokonaisvaltaista ottaen huomioon lajitekniikat, taktiikat, voima- ja muun tukiharjoittelun, harjoituskuormituksen hallinnan sekä yksilöllisten ominaisuuksien kehittämisen.

JÄÄKIEKKO

Lätkässä kiekkoon! Matkalla huipulle. Kajaanissa ja Vuokatissa kykenet yhdistämään opiskelun tavoitteellisen urheilun yhteistyössä eri oppilaitoksien kanssa.

KILPA-AEROBIC & NAISTEN TELINEVOIMISTELU

Voimaa, liikkuvuutta ja huikeaa vartalon hallintaa hymyssä suin! Opiskelun, tavoitteellisesti voimistelun tai kilpa-aerobikin harrastaminen on mahdollista yhdistää kainuulaisella akatemian urheilijapolulla

LENTOPALLO

Tervetuloa tutustumaan lentopallovalmennukseen Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa Kuusamossa, jossa pelaajapolku avautuu yhteistyön kautta paikallisen seuran, Kuusamon Pallokarhujen, kanssa. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian vankka osaaminen rinnelajeissa on luonut joustavan urheilu- ja opiskeluympäristön, jota tuetaan monipuolisella asiantuntijatyöllä.

LUMILAUTAILU

Lumilautailun ja opiskelun pystyt yhdistämään sekä Vuokatissa että Rukalla Kuusamossa. Tutustu lisää Vuokatin ja Rukan kampuksiin tai siirry lukemaan lisää kampuksien tarjoamista lumilautailun ja opiskelemisen yhdistämismahdollisuuksista.

MAASTOHIIHTO

Samaa latua Iivo Niskasen, Kerttu Niskasen ja Krista Pärmäkosken kanssa?
Sotkamon urheilulukio ja Vuokatin vaarat ovat tarjonneet jo vuosikymmenten ajan kasvualustan lukuisille menestyneille hiihtolajien urheilijoille.

PESÄPALLO

Tie huipulle on auki!
Pesäpallo on alusta asti ollut lumilajien ohella Sotkamon urheilulukion nuolenkärkilaji. Sotkamon urheilulukio ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia pyrkivät tarjoamaan huippumahdollisuudet opiskella ja kehittyä huippupelaajaksi.

SALIBANDY

Kesytä pallo ja veivaa tiesi tähtiin! Salibandy kasvaa lajina vuosi vuodelta ja se on ollut Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian lajina syksystä 2010 lähtien. Kajaanin oppilaitokset yhteistyössä Urheiluakatemian kanssa mahdollistavat tavoitteellisen urheilun ja opiskelun

SUUNNISTUS

Oikea suunta urheilu-uralle Vuokatista!
Sotkamon urheilulukio ja Vuokatti tarjoavat suunnistajille loistavat puitteet menestykseen.

TANSSI

Tanssista ammatti tai elinikäinen harrastus! Akatemiassa tanssijat voivat yhdistää toisen asteen opiskelun ja tanssitaiteen Kajaanin Dance koulussa. Tämä on ollut mahdollista eritahojen yhteistyöllä vuodesta 2019.

UINTI

Matkalla menestykseen altaassa ja opinnoissa?
Uinti on ollut lajivalikoimassamme vuodesta 2009. Vuoden 2018 syksystä lukien uinti on kuulunut myös yläkoululeiritysohjelmaan. 

MUUT LAJIT

Myös muiden lajien urheilijoilla on mahdollisuus toteuttaa kaksoisuraa oppilaitoksissamme.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Scroll to Top