JALKAPALLO

Kajaani

Pelaaminen on ilomme ja harjoittelu Intohimomme!

Kajaanin urheilukampuksessa voit harjoitella ja pelata tavoitteellisesti jalkapalloa! Valmennus on kokonaisvaltaista ottaen huomioon lajitekniikat, taktiikat, voima- ja muun tukiharjoittelun, harjoituskuormituksen hallinnan sekä yksilöllisten ominaisuuksien kehittämisen. Loistavat harjoitteluolosuhteet takaavat hyvät harjoittelumahdollisuudet läpi vuoden. Teemme yhteistyötä valmennusopinnoissa Palloliiton ja Kajaanin ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijoiden kanssa.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa toteutettavaan liikunnanohjaajatutkintoon on mahdollista integroida Palloliiton valmentajakoulutuksia. Integroiminen tapahtuu esimerkiksi vapaasti valittavien opintojen kautta. Integroiminen on mahdollista futisvalmentajan startista aina UEFA B:lle asti. Lisäksi tutkintoon liittyviä kehittämistehtäviä, harjoitteluja ja opinnäytetyötä on mahdollista suunnata jalkapalloon esimerkiksi lähialueen seurojen tai Palloliiton kautta.

Jalkapallon 2. asteen pääsykokeet 25.4.2024. Paikka ja kellonaika ilmoitetaan hakijoille lähempänä tapahtumaa.

Syksystä 2020 alkaen KAMKissa on ollut mahdollista opiskella myös kansainvälinen Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management -tutkinto, jonka opinnot suoritetaan englannin kielellä.

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

Scroll to Top