Haemme valmentajia rinnelajeihin Kuusamoon

Kuusamon kasvatus- ja sivistyslautakunta on päättänyt perustaa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan Kuusamoon kolme vakituista rinnelajivalmentajan tointa. Toimet täytetään 1.8.2022 lähtien ja niiden palvelusuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan kunnallisen
virka- ja työehtosopimusten mukaisesti. Jotta toisen asteen opiskelijalla on mahdollista yhdistää valmentautuminen ja opiskelu joustavasti sekä yksilöllisesti ja urheiluakatemian toimintoja voidaan kehittää tavoitteellisesti, tarvitaan jokaiseen rinnelajiin (alppihiihto, freestyle ja lumilautailu) yksi valmentajan vakituinen toimi.

Haemme Kuusamoon vakituiseen työsuhteeseen rinnelajien valmentajia 1.8.2022 alkaen

Laijvalmentaja toimii moniammatillisessa yhteistyöverkostossa. Valmentajan tehtäviin kuuluu kokonaisvaltaisen valmennusprosessin suunnittelu ja valmennuksen järjestäminen. Valmentaja toimii siten, että nuori tuntee olonsa turvalliseksi sekä fyysisesti että psyykkisesti, kunnioitetuksi sekä huomioonotetuksi yksilönä. Nuoren toiveita ja ehdotuksia kuunnellaan ja hän voi tehdä myös valintoja häntä koskevissa päätöksissä. Valmennus tukee urheilijan omaa sisäistä motivaatiota ja samalla nuoren itsetunnon ja persoonan kehittymistä. Valmentaja tukee urheilullisen elämäntavan oppimista ja ihmisenä kasvua.

Pääset tutustumaan työpaikkailmoituksiin kuntarekryssä klikkaamalla linkkejä. alppihiihtovalmentaja, freeskivalmentaja, lumilautailuvalmentaja. Haku on auki Kuntarekryssä 28.3.2022 klo 21:00 asti.

Lisätietoja antaa
Valmennuspäällikkö, Mika Pelli, Vuokatti-Ruka urheiluakatemia puhelin: +358504641906 email: mika.pelli@kuusamo.fi
https://vrua.fi/

Scroll to Top