Nuoret lahjakkuudet valittu Sotkamon Itä-Länsi -otteluun

Vuokatti-Ruka urheiluakatemian urheilijan polulla olevista pelaajista peräti 8 on valittu pesäpallon nuorten Itä-Länsi -otteluun

Pesäpallon nuorten Itä-Länsi -ottelun valinnat ovat julkistettu, ja Vuokatti-Ruka urheiluakatemian urheilijan polulla matkaavat pelaajat ottavat vahvasti paikkansa tässä arvo-ottelussa. Yhteensä kahdeksan lahjakasta pelaajaa on valittu edustamaan Itää ja Länttä tässä tähdistöottelussa. Tämä on osoitus nuorten urheilijoiden poikkeuksellisista taidoista ja kyvyistä loistaa kentällä.

Tyttöjen Idän-joukkueeseen valitut pelaajat ovat Nelli Huotari (Joensuun Maila) ja Miia Vuoti (Kajaanin Pallokerho). He ovat osoittaneet kovaa työtä ja sitoutumista pesäpalloon, ja heidän taitonsa saavat nyt ansaitun tunnustuksen Itä-Länsi -ottelussa.

Pojista Idän-joukkueeseen valittiin viisi lupaavaa pelaajaa. Eemil Salminen (Sotkamon Jymy), Mikke Tschesmenski (Sotkamon Jymy), Roope Seppänen (Imatran Palloveikot), Samuel Huotari (Sotkamon Jymy) ja Valtteri Virtanen (Sotkamon Jymy). Lännen-joukkueeseen valittiin Eliel Koskela (Ylivieskan Kuula). Heidän kykynsä ja potentiaalinsa ovat herättäneet ansaittua huomiota pesäpallon piireissä.

Vuokatti-Ruka urheiluakatemian urheilijan polulla olevien pelaajien menestys jatkuu vahvana nuorten tasolla. Heidän valintansa Itä-Länsi -otteluun korostaa heidän kovaa työtään ja omistautumistaan pesäpallolle. Nämä pelaajat edustavat huippuosaamista sekä tulevaisuuden lupauksia pesäpallon saralla.

Onnittelut kaikille valituille pelaajille! Tämä on ansaittu tunnustus ja näyttö siitä, että kova työ todella kannattaa.

👉 Nuorten Itä-Länsi joukkueet https://www.pesis.fi/uutiset/2023/07/nuorten-ita-lansi-joukkueet-valittu-mukana-useita-superpesiksestakin-tuttuja-nimia/
👉 Lue lisää pesäpallosta https://vrua.fi/lajit/pesapallo/
👉 Hae mukaan yläkoululeiritykseen https://vrua.fi/wp-content/uploads/2023/05/VRUA_pesapallo_ylakoululeiri.pdf

Scroll to Top