LUMILAUTAILU

Ruka

LUMILAUTAILU

Lumilautavalmennuksen tavoitteena on yhdistää koulunkäynti ja urheilu sekä luoda opiskelijoille mahdollisuus kehittyä opiskelijana, urheilijana ja ihmisenä.
Tarjoamme asiantuntevaa valmennusta ja huippuolosuhteet lumilautailun harjoittamiseen toimintaympäristössämme, jonka keskuksena toimii Ruka ja Kuusamo. Valmentajina toimii kokeneita liikunnanohjaajia ja fysiikkavalmentajia. Valmennus koostuu fysiikka- ja lajitreeneistä ja itse lajiharjoittelusta.

Syksyllä hyödynnämme Keski-Euroopan jäätikköolosuhteita valmistuttaessa kilpailu- ja harjoituskauteen. Rukan rinteiden säilölumirinteet avautuvat lokakuun alussa, mikä mahdollistaa parhaat olosuhteet jo syksyllä. Keväällä jatkamme lajiharjoituksia toukuulle.

MAKSUT

Urheilijan lukuvuosimaksu pitää sisällään valmennuksen, kuljetukset ohjattuihin lajiharjoituksiin Rukalle ja lähituntureille sekä kaupungin liikuntatilojen maksuttoman käytön. Maksu suoritetaan kahdessa erässä, syksyllä ja talvella.

Urheilijoiden asuminen Kuusamossa kuuluu yleisen asumistuen piiriin, jota voi hakea KELA:lta.

Urheilijan itse kustannettavaksi jäävät leiri- ja kilpailumatkat kotimaassa ja ulkomailla. Näistä syntyvät kustannukset kokoaa yhteen Rukan alppihiihtoyhdistys ry. Rukan alppihiihtoyhdistys ry:n toiminta perustuu urheilijoiden, huoltajien ja yhteistyökumppaneiden rahoitukseen.

Opiskelu lukiossa ja KAO:lla on maksutonta. 

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

Yläkoulutiimi 2750,00 € 1000,00 €
Kuusamon lukio tai ammattikoulu 3600,00 € 1400,00 €
Opiskelu Kuusamon ulkopuolella 6169,00 € 4340,00 €
Scroll to Top