VUOKATTI - LEIRITOIMINTA

YLÄKOULULEIRITYS

Nyt sinulla nuori urheilija on mahdollisuus osallistua leireille ilman, että tarvitsee olla pois koulusta. Tältä sivulta löydät tarvittavat tiedot yläkoululeiritykseen hakemisesta.

 

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä siten, että urheilija majoittuu, tekee harjoitukset ja iltapäivällä koulutehtävät opetuksesta vastaavan johdolla VuokattiSportilla. Leirejä on vuoden mittaan yhteensä 3-5, joista osa voi olla kesällä (lumilajit) ja pääosa kouluvuoden aikana. Leirit ovat kestoltaan kuuden vuorokauden mittaisia. Ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Kaikki hakulomakkeet löytyvät sivun alaosasta.

YLEISTÄ

Majoitus
Leiriläiset majoittuvat VuokattiSportilla hotellitason kahden/kolmen hengen huoneissa.

Hinta
Leirin hinta on 75,00 €/vrk sisältäen majoituksen, opetuksen ja valmennuksen lisäksi aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan VuokattiSportilla. Materiaaleista tulee erillinen maksu.


Opiskelu

Leiriläiset opiskelevat kouluasioiden vastuuhenkilön johdolla 1,5-3 tuntia iltapäivisin VuokattiSportilla. Kokeiden tekeminen on myös mahdollista leirien aikana. Opiskeluasioissa voi olla yhteydessä suoraan opiskelu.ylakoululeiri@vrua.fi 


Harjoitukset

Päivässä on 2-3 harjoitusta, jotka pitävät sisällään lajiharjoittelua ja oheisharjoituksia (nopeus, voiman tekniikat, motoriikka, taito, huoltava). Lisäksi leirillä on aina 1-3 luentoa leirin teemoihin liittyen. Valmennuksesta vastaa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajat.

Hakijoiden tulee olla 7.-9. luokan oppilaita. Ryhmäkoko on lajeittain 10–15 urheilijaa.
Scroll to Top