Golf liittyy uutena lajina Vuokatissa järjestettävien yläkoululeirien lajivalikoimaan

Golfin polku avautuu nyt innostuneille nuorille golfareille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja kasvaa tavoitteellisiksi urheilijoiksi. Vuokatti-Ruka urheiluakatemian yläkoululeirit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää urheilu ja koulunkäynti upeassa leiriympäristössä.

Hae mukaan yläkoululeireille ja astu golfin maailmaan Vuokatin upeissa olosuhteissa!

Haluatko kehittää taitojasi yhdessä muiden urheilullisten nuorten kanssa? Tämä valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Golfliiton valmennusjärjestelmää ja se tarjoaa laadukasta valmennusta golfin tarpeiden mukaan. Lajitaitojen lisäksi pääset kehittämään fyysisiä ominaisuuksiasi, oppia urheilijan elämäntaitoja sekä saat tukea opiskelutaitojen kehittämiseen.

Yläkoululeiritys tehostaa arkiharjoittelua ja antaa sinulle myös mahdollisuuden tutustua Vuokatin upeaan opiskelu- ja valmentautumisympäristöön. Yläkoululeirien aikana saat maistiaisen toiminnastamme ja pääset nauttimaan Vuokatin mahtavista olosuhteista ympäri vuoden. Yläkoululeirit ovat osa Suomen Golfliiton valmennusjärjestelmää, ja niiden tarkoituksena on auttaa sinua etenemään golfurallasi sekä yhdistämään opiskelu ja urheilu saumattomasti yhteen.

Golfarin polku Vuokatissa alkaa yläkoululeireiltä, joilla saat kokea ainutlaatuisen ympäristön ja kannustavan ilmapiirin. Leirien lajivalmennus toteutetaan pääsääntöisesti Katinkullan kenttäalueella, ja majoitus, ruokailut sekä päivittäiset kouluopinnot järjestetään Vuokatin urheiluopistolla. Sinua odottavat ammattitaitoiset valmentajat, jotka ohjaavat harjoituksiasi kahdesti päivässä. Harjoittelun painopisteinä ovat lajitaidot, fyysiset ominaisuudet ja urheilijan elämäntaidot.

Yläkoululeiri Vuokatissa tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä urheilijana huippuolosuhteissa yhdessä muiden innostuneiden nuorten golfareiden kanssa. Hae mukaan ja koe unohtumaton seikkailu golfin parissa Vuokatin upeassa ympäristössä!

Haku Vuokatti-Ruka urheiluakatemian yläkoululeireille tapahtuu kätevästi sähköisellä hakulomakkeella. Haku päättyy 31.7.2023, joten varmista paikkasi ajoissa!

Lue lisää ja lataa esite!

Yläkoululeirien ajankohdat

Leiri 1: 20. – 25.8.2023
Leiri 2: 24. – 29.9.2023 + mahdollinen Future -leiri päälle
Leiri 3: 21. – 26.1.2024 (taitoleiri)
Leiri 4: 19.5 – 24.5.2024 + Pohjoisen futuretour kilpailu 26.5

Kuinka urheilijavalinnat tehdään?

Urheilijavalinnat tehdään hakemusten perusteella, ja hakijoiden tulee olla ensi lukuvuonna 7. – 9. luokan oppilaita eli vuosina 2008 – 2010 syntyneitä urheilijoita. Valitut urheilijat sitoutuvat leiritykseen ja osallistuvat koko kauden kattavaan leiriohjelmaan. Heti hakuajan päätyttyä valituille urheilijoille tiedotetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Paljonko leiritys maksaa?

Yläkoululeirityksen hinta on 75 €/vrk/henkilö, sisältäen täysihoidon urheiluopistolla ja laadukkaan valmennuksen. Yhdellä leirillä on myös 25 € materiaalimaksu, johon sisältyy VRUA-tuotteita ja Kasva urheilijaksi -kirja. Pienet lisäkustannukset ovat mahdollisia.

Lisätietoa ja yhteyshenkilöt

PGA Pro, Katinkulta Golf ry:n toiminnanjohtaja
Pertti Oja
0500 833 545
perttioja(at)hotmail.com

Valmentaja
Ville-Petteri Peittola
040 194 8370
villepetteripeittola(at)gmail.com

Tervetuloa mukaan Golfarin polulle Vuokatti-Ruka urheiluakatemian yläkoululeireille!

Scroll to Top