Ville Maunuksela palkittiin Sotkamon urheilulukion vuoden valmentajana

Ville Maunuksela on esimerkki sitoutuneesta ja omistautuneesta valmentajasta, joka on sitoutunut kehittämään urheilijoita yksilöinä, ja hän on mukauttanut valmennustaan vastaamaan jokaisen urheilijan yksilöllisiä tarpeita. Hänen palkitsemisensa Sotkamon urheilulukion vuoden valmentajana on tunnustus hänen kovasta työstään, omistautumisestaan ja sitoutumisestaan valmennukseen.

Villen haastattelu

Villen valmennusfilosofia perustuu kolmeen keskeiseen periaatteeseen: kuunteluun, keskusteluun ja kannustamiseen. Ville uskoo, että nämä kolme periaatetta ovat avainasemassa urheilijoiden kehittymisessä ja menestyksessä. Hän korostaa näiden periaatteiden merkitystä valmennuksessa ja pyrkii aktiivisesti luomaan vuorovaikutusta urheilijoiden kanssa sekä osallistamaan heitä harjoittelun suunnitteluun. Tämä yksilöllinen lähestymistapa on osoittautunut tehokkaaksi toimintatavaksi ja lukion aikana hän on pyrkinyt lisäämään urheilijoiden omaa tietämystä harjoittelusta ja opettamaan heitä kuuntelemaan kehoaan.

Katso Villen haastattelu kokonaisuudessaan, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita urheiluvalmennuksesta ja urheilijoiden kehittämisestä.

Onnittelut Villelle tästä tunnustuksesta!

Scroll to Top