Saavutettavuuseloste

Tämä on Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian vrua.fi-sivuston saavutettavuusseloste. Seloste koskee sivuston kaikkia kieliversioita ja se on laadittu 1.2.2022. Sivustoa koskevat saavutettavuusvaatimukset, jotka on määritelty laissa digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Sivuston saavutettavuuden on arvioinut organisaatiomme ulkopuolinen asiantuntija. PDF-tiedostojen saavutettavuuden tila perustuu itsearviointiin.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää pääosin saavutettavuusvaatimukset.

Ei-saavutettava sisältö

Kuvat ja otsikot

Sisältösivuilla on jonkin verran kuvia, joille ei ole määritetty tekstivastineita. Lisäksi otsikkotasojen käytössä on puutteita. Joidenkin otsikkotasojen yli on hypätty ja kaikkia otsikkoja ei ole merkitty ohjelmallisesti otsikoiksi.

 • Saavutettavuusvaatimukset, jotka eivät täyty
  • 1.1.1 Ei-tekstuaalinen sisältö
  • 1.3.1 Informaatio ja suhteet
 • Syy noudattamatta jättämiselle
  • Ei vielä vaatimusten mukainen

PDF-tiedostot

Sivustolla on 23.9.2018 jälkeen julkaistuja PDF-tiedostoja, joista kaikki eivät ole saavutettavia. Tiedostojen saavutettavuutta edistetään vuoden 2022 aikana. Voit tarvittaessa pyytää vaihtoehtoista asiointitapaa saavutettavuuspalautteen kautta.

 • Syy noudattamatta jättämiselle
  • Kohtuuton rasite

Sivustolla on PDF-tiedostoja, jotka on julkaistu ennen 23.9.2018, eivätkä ne ole asioinnin kannalta oleellisia. Nämä tiedostot eivät aina ole saavutettavia.

 • Syy noudattamatta jättämiselle
  • Sovellettava lainsäädäntö ei kata kyseistä sisältöä

Huomasitko saavutettavuus­puutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

lähetämällä meille sähköpostia osoitteeseen mervi.kahkonen@vrua.fi

Valvonta­viranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvonta­viranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Scroll to Top