Tanssi liittyy uutena lajina Vuokatissa järjestettävien yläkoululeirien lajivalikoimaan

Tanssijan polku avautuu nyt innostuneille nuorille tanssijoille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja kasvaa tavoitteellisiksi tanssijoiksi ja urheilijoiksi. Vuokatti-Ruka urheiluakatemian yläkoululeirit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää tanssi ja koulunkäynti upeassa leiriympäristössä.

Kuva: Heimo Haverinen

Hae mukaan yläkoululeireille ja astu tanssin maailmaan Vuokatin upeissa olosuhteissa!

Haluatko kehittää taitojasi yhdessä muiden tanssivien ja urheilullisten nuorten kanssa? Nämä valtakunnalliset yläkoululeiritykset ovat osa tanssin tavoitteellista koulutusta ja niiden tarkoituksena on edesauttaa tanssijoiden uraa omalla polullaan, tavoitteenaan yhdistää opiskelu ja tanssi saumattomasti yhteen. Lajitaitojen lisäksi pääset kehittämään fyysisiä ominaisuuksiasi, oppia urheilijan elämäntaitoja sekä saat tukea opiskelutaitojen kehittämiseen.

Yläkoululeiritys tehostaa arkiharjoittelua ja antaa sinulle myös mahdollisuuden tutustua Vuokatin upeaan opiskelu- ja valmentautumisympäristöön. Yläkoululeirien aikana saat myös maistiaisen toiminnastamme ja pääset nauttimaan Vuokatin mahtavista olosuhteista ympäri vuoden.

Kuva: Heimo Haverinen

Tanssijan polku Vuokatissa alkaa yläkoululeireiltä, joilla saat kokea ainutlaatuisen ympäristön ja kannustavan ilmapiirin

Yläkoululeireillä sinua odottavat ammattivalmentajat, joiden johdolla harjoitellaan laadukkasti vähintään kaksi kertaa päivässä. Harjoitukset sisältävät eri tanssin lajien (mm: nykytanssin, jazztanssin, baletin, katutanssin) tanssiteknisten tuntien lisäksi koreografiatunteja sekä kehonhallintaa ja liikkuvuutta lisäävää oheisharjoittelua. Leireillä harjoitellaan järkevää loukkaantumisia ehkäisevää treenaamista. Leiritysten aikana koreografiatunneilla valmistetaan tanssin pienoisteoksia.

Leirien lajivalmennus, majoitukset, ruokailut ja päivittäiset kouluopinnot järjestetään Vuokatin urheiluopistolla, jossa oma läksynvalvoja huolehtii koulunkäynnistä leirien aikana. Vuokatin monipuoliset olosuhteet tarjoavat erilaisiin harjoituksiin täydellisen ympäristön vuoden jokaisena päivänä.

Yläkoululeiri Vuokatissa tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä tanssijana huippuolosuhteissa yhdessä muiden innostuneiden nuorten tanssijoiden kanssa. Hae mukaan ja koe unohtumaton seikkailu tanssin parissa Vuokatin upeassa ympäristössä!

Kuva: Heimo Haverinen

Miten yläkoululeirille haetaan?

Haku Vuokatti-Ruka urheiluakatemian yläkoululeireille tapahtuu kätevästi sähköisellä hakulomakkeella. Haku päättyy 1.9.2023, joten varmista paikkasi ajoissa!

Lue lisää ja lataa esite!

Yläkoululeirien ajankohdat

Leiri 1: 1.-6.10.2023
Leiri 2: 14.-19.1.2024
Leiri 3: 3.-8.6.2024 (ma-la)

Kuinka tanssijavalinnat tehdään?

Tanssijat valitaan leiritykseen hakemusten perusteella ja hakijoiden tulee olla ensi lukuvuonna 7. – 9. luokan oppilaita eli vuosina 2008 – 2010 syntyneitä. Leiritykseen valituilta edellytämme sitoutumista leiritykseen ja osallistumista koko kauden kattavaan leiritykseen. Tanssijavalinnat tehdään heti hakuajan umpeuduttua ja valitut saavat tiedon sähköpostiin.

Paljonko leiritys maksaa?

Yläkoululeirityksen hinta on 75 €/vrk/hlö , Sisältäen täysihoidon urheiluopistolla ja valmennuksen. Lisäksi yhdellä leirillä maksetaan materiaalimaksu 25 € , johon kuuluu VRUA-tuotteita ja Kasva urheilijaksi – kirja. Pienet lisäkustannukset ovat mahdollisia.

Lisätietoa ja yhteyshenkilöt

Minna Palokangas
044 587 4765
minna(at)kajaanidance.fi

Kia Immonen
puh: 044 972 0369

Tervetuloa mukaan tanssijan polulle Vuokatti-Ruka urheiluakatemian yläkoululeireille!

Scroll to Top