Suunnistuksen maailma Vuokatti-Ruka urheiluakatemian silmin

Suunnistuksen lajivalmentaja Hannu Airila vie meidät suunnistuksen maailmaan Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian silmin. Hän kertoo, kuinka akatemia auttaa nuoria suunnistajia kehittymään ja kasvamaan urheilijoiksi kohti huippua, tarjoten heille erinomaiset puitteet, valmennuksen, asiantuntijaverkoston sekä ainutlaatuisen lähestymistavan, tasapainottaa koulutus, urheilu ja vapaa-aika.

Yläkoululeirikokemukset – Ensimmäinen askel kohti huippua

Akatemia on paikka, jossa nuoret suunnistajat saavat tarvittavat tiedot, taidot ja kokemukset matkallaan kohti huippua. Hannu korostaa erityisesti yläkoululeirikokemusten merkitystä nuoren suunnistajan kehittymisessä. Leirit tarjoavat nuorille suunnistajille mahdollisuuden kokea, miltä tuntuu elää urheilijan arkea ja harjoitella samalla tavalla kuin aikuiset suunnistajat.

Tie huipulle – Kovaa työtä ja järjestelmällistä harjoittelua

Tie huipulle vaatii kovaa työtä ja järjestelmällistä sekä tavoitteellista harjoittelua. Hannu jakaa omia kokemuksiaan ja näkemyksiään suunnistajan polusta Vuokatissa ja hän myös kertoo, kuinka akatemia tarjoaa nuorille suunnistajille tarvittavat työkalut ja tuen tällä matkalla.

👉 Katso Hannun haastattelu, jos haluat saada syvemmän käsityksen suunnistuksen maailmasta ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian toiminnasta, jossa hän avaa suunnistuksen maailmaa Vuokatti-Ruka urheiluakatemian silmin.

👉 Lue lisää https://vrua.fi/lajit/suunnistus/
👉 Lue lisää yläkoululeireistä https://vrua.fi/lajit/suunnistus/suunnistus-vuokatti-ruka-urheiluakatemian-ylakoululeirityksessa/

Scroll to Top