VTS VRUA U18-joukkueen ensimmäinen sarjaottelu: Heikki Kettusen haastattelu ja Jussi Simulan avauspuhe

Vuokatti-Ruka urheiluakatemian ja Vuokatti Team Sportin U18-joukkue valmistautuu ensimmäiseen sarjaotteluunsa. Joukkueen päävalmentaja Heikki Kettunen avaa joukkueen sopeutumista, arjenhallintaa ja tulevaisuuden tavoitteita. Akatemian valmennuksen johtaja Jussi Simula korostaa akatemian roolia suomalaisen jääkiekon edistämisessä ja nuorten urheilijoiden tukemisessa.

Joukkueen sopeutuminen

Heikki Kettunen, U18-joukkueen päävalmentaja, keskustelee joukkueen sopeutumisesta Vuokattiin, arjenhallinnasta ja tulevasta sarjakaudesta. Kettunen korostaa kouluelämän rytmin ja harjoittelun yhdistämisen merkitystä joukkueen arjessa.

Kehitys ja yhteishengen rakentaminen

Hän mainitsee myös joukkueen kehityksen suoritusvarmuuden paranemisessa ja arjenhallinnassa. Kesällä pidetyt harjoitusleirit ovat olleet keskeisiä joukkueen yhteishengen rakentamisessa. Kettunen painottaa, että ensimmäiset sarjapelit eivät määritä joukkueen tekemistä, vaan pitkän aikavälin tavoitteet ovat keskiössä.

Vuokatti Areenan merkitys

Jussi Simula, Vuokatti-Ruka urheiluakatemian valmennuksen johtaja, avaa ottelun korostaen Vuokatti Areenan merkitystä jääkiekkoilun kehitykselle Sotkamossa ja Vuokatissa. Hän mainitsee akatemian roolin suomalaisen jääkiekon edistämisessä ja nuorten urheilijoiden tukemisessa. Puheessaan hän lainaa keihäänheiton olympiavoittajaa Tapio Korjusta, joka kuvaili Sotkamoa ja Vuokattia ”urheilijan paratiisiksi”, ja Jussi toivoo samaa kokemusta myös jääkiekkoilijoille.

🎥 Hyppää mukaan ja katso video! Se tarjoaa katsauksen VTS VRUA U18-joukkueen valmistautumiseen ja tavoitteisiin tulevalle kaudelle.

👉 Lue lisää jääkiekosta: https://vrua.fi/vuokatti/jaakiekko/

Scroll to Top