JÄÄKIEKKO

Vuokatti

Jääkiekko

Jääkiekkoilijan polku alkaa yläkouluvaiheesta jatkuen toiseen asteen opintoihin Sotkamon urheilulukioon tai Kainuun ammattiopistoon. Toisen asteen opintojen jälkeen on mahdollista suorittaa varusmiespalvelus Kainuun prikaatissa ja jatkaa edelleen korkea-asteen opintoihin akatemiaurheilijana.

HAE MUKAAN KEVÄÄN 2023 YHTEISHAUSSA!

Hakuaika: 21.2. – 21.3.2023, päättyy klo 15.00.

Hae tästä opintopolku.fi

 

Jääkiekko on urheilulaji, joka edellyttää nopeutta, taitavuutta, taktisia taitoja ja tiimityötä, ja nyt sinulla on loistava mahdollisuus kehittää näitä taitoja
ammattimaisessa ja kannustavassa ympäristössä. 

Vuokatti-Ruka urheiluakatemia, Sotkamon urheilulukio ja Kainuun ammattiopisto tarjoavat sinulle tämän
ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä jääkiekkoilijana, sekä tavoitella unelmaasi jääkiekkoammattilaisuudesta.

Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä ja tule mukaan Vuokatti-Ruka urheiluakatemian jääkiekkotarinaan.

Uskomme, että sinulla on kaikki tarvittavat taidot ja lahjat tavoitella jääkiekkoammattilaisuutta, ja olemme valmiita tukemaan sinua matkallasi sinne.


HAKUKRITEERIT:

Urheilulukion valinnan minimikriteerit ovat lajiliittopisteet 2,0, pääsykokeet (oppilaitospisteet) 2,5 ja lukuaineiden sekä liikuntanumeron keskiarvo 7,5.

Tutustu Kainuun ammattiopiston koulutustarjontaan osoitteessa: kao.fi


PÄÄSYKOE:

Kevään 2023 yhteishaussa Sotkamon lukion urheilulinjalle ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan hakeneiden urheilijoiden pääsykokeet järjestetään Vuokatissa 6.4.2023. Hakijat kutsutaan erikseen pääsykokeisiin.

PÄÄSYKOKEET PITÄVÄT SISÄLLÄÄN: LAJITAITOTESTIT, FYSIIKKATESTIT, PELI

 

LISÄTIEDOT: Jussi Simula, 044 371 6364, jussi.simula@vrua.fi

Vuokattiin perustetaan U18-ikäluokan jääkiekkojoukkue

Jääkiekkojoukkue mahdollistaa urheiluakatemialaisten kilpailutoiminnan kaudelta 2023–2024 alkaen. Joukkue tulee vahvistamaan sekä kainuulaista, että pohjoissuomalaista pelaajapolkua, pelaten U18 -ikäluokan Mestissarjaa. Joukkueen sarjatoimintaa operoi Vuokatti Team Sport.

Joukkue tarjoaa sinulle mahdollisuuden pelata ja harjoitella jatkuvasti ammattitaitoisen valmennuksen johdolla. Valmennusryhmä tulee olemaan erittäin pätevä ja kokenut, joka tukee ja ohjaa sinun kehittymistäsi jokaisessa vaiheessa. Treenit ovat laadukkaita ja painottuvat kehittämään yksilötaitojasi sekä varmistamaan kehityksesi. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii sama henkilö kuin Vuokatti-Ruka urheiluakatemian valmentaja, joten saat henkilökohtaista ja tavoitteellista valmennusta joka päivä. Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen jääkiekkourallasi ja kehittämään taitosi huipputasolle?

 

HAE MUKAAN JOUKKUEESEEN!

Tule mukaan ja osoita taitosi kentällä, oppiaksesi uusia taitoja ja kehittämään itseäsi jääkiekkoilijana. Tämä on mahdollisuus, jota et halua jättää väliin! Joukkueen try-out -tapahtuma järjestetään Vuokatissa 6.4.2023. Samassa yhteydessä järjestetään toiselle asteelle hakeneiden jääkiekkoilijoiden pääsykokeet.


LISÄTIEDOT
:

VALMENNUKSELLISET JA SARJA- SEKÄ KILPAILUTOIMINTAAN LIITTYVÄT ASIAT: Jarkko Piirainen, 044 330 6962, jarkko.m.piirainen@gmail.com.
JOUKKUEJOHDOLLISET ASIAT: Ville Kolehmainen, 050 352 6458, ville.kolehmainen@iiwari.com.

 

OLETKO VALMIS ALOITTAMAAN MATKASI KOHTI JÄÄKIEKKOUNELMAASI? HAE NYT MUKAAN!

opintopolku.fi

Vuokatti Team Sport ja Kajaanin Hokki tekevät vahvaa yhteistyötä jääkiekkoilijan urheilijanpolun rakentamiseksi Kajaani-Vuokatti akselilla. Huippu hienot Vuokatti Areenan tilat antavat huikeat mahdollisuudet niin fysiikkaharjoitteluun kuin jääharjoitteluun.

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

Scroll to Top