JÄÄKIEKKO

Vuokatti

Jääkiekko täydentää toisen asteen toimintaa

Vuokatti-Ruka urheiluakatemialla on pitkä ja vahva historia lumilajien ja pesäpallon parissa. Viime vuosien aikana Vuokatin kampuksen kehittyneet olosuhteet antavat nyt uudenlaisen mahdollisuuden avata ja laajentaa lajikirjoa jääkiekolla. Tämä dynaaminen ja taktinen laji tuo mukanaan uuden ulottuvuuden nopeuteen, taitavuuteen ja tiimityöskentelyyn akatemian tarjonnassa. Kehittyneet olosuhteet Sotkamossa tukevat jääkiekkoilijoiden urheilullista kehitystä ja tarjoavat ihanteelliset puitteet tavoitteiden saavuttamiseen.

 

Jääkiekko on urheilulaji, joka edellyttää nopeutta, taitavuutta, taktisia taitoja ja tiimityötä, ja nyt sinulla on loistava mahdollisuus kehittää näitä taitoja ammattimaisessa ja kannustavassa ympäristössä Vuokatin kampuksella. Me Vuokatti-Ruka urheiluakatemiassa uskomme, että jokaisella meillä opiskelevalla jääkiekkoilijalla on potentiaalia menestyä urheilijana. Vuokatti-Ruka urheiluakatemia, Sotkamon urheilulukio, Kainuun ammattiopisto ja Vuokatti Team Sport tarjoavat sinulle tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä jääkiekkoilijana. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kaiken tarvittavan tuen ja resurssit, jotta voit tavoitella unelmiasi ja kehittyä jääkiekkoammattilaiseksi.

 

Älä siis jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä ja tule mukaan Vuokatti-Ruka urheiluakatemian jääkiekkotarinaan!

Kuvituskuvassa jääkiekkoilijoita sekä tietoa yhteishausta 2024. Hakuaika on 20.3-19.3.2024.

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti urheilu-unelmaasi?

Oletko etsimässä paikkaa, jossa voit kehittää taitojasi urheilun ja koulutuksen parissa? Etsitkö paikkaa, jossa voit kasvaa urheilijana ja ihmisenä samanaikaisesti? Vuokatti-Ruka urheiluakatemia on täydellinen valinta sinulle!

 

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yhtenä valtakunnallisena erityistehtävänä toimiva Sotkamon urheilulukio on neljä kertaa palkittu Suomen parhaana urheiluoppilaitoksena. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä urheilijana ja samalla saada laadukasta koulutusta, joka valmistaa sinut elinikäiseen oppimiseen.

 

Haemme 2007 - 2008 syntyneitä poikapelaajia olemassa olevaan U18 - Mestis joukkueeseen sekä perustettavaan U18 - joukkueeseen. Try-out -tapahtuma järjestetään Vuokatissa 4.-5.4.2024. Samassa yhteydessä järjestetään toiselle asteelle hakeneiden jääkiekkoilijoiden pääsykokeet.

 

Lisäksi haemme tyttöpelaajia toiselle asteelle, jotka haluavat opiskella ja kehittyä jääkiekkoilijoina ainutlaatuisessa ympäristössä. Joukkueiden suhteen teemme päätöksiä hakijamäärän perusteella.

 

Hae mukaan yhteishaussa 2024 ja aloita matkasi kohti unelmiesi urheilu-uraa ja koulutusta!

Vuokattiin perustettiin U18-ikäluokan jääkiekkojoukkue

Vuokatin kampuksella jääkiekon kilpailutoimintaa pyörittää Vuokatti Team Sport, joka mahdollistaa pelipaikan kaikille halukkaille eri tasoilla. VTS VRUA U18-jääkiekkojoukkue aloitti kilpailutoimintansa kaudesta 2023–2024 alkaen tarjoten 2.asteen urheilijoille erinomaisen mahdollisuuden kehittää pelitaitojaan, taktiikkaansa ja henkistä vahvuuttaan.

 

Vuokatin kampuksen toimintaympäristö tarjoaa ainutlaatuiset edellytykset pelaajien henkilökohtaiseen valmennukseen. Olemme sitoutuneet luomaan jääkiekkoilijoille polun, joka sisältää laadukkaan valmennuksen, opiskelun ja kokonaisvaltaisen arjenhallinnan. Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen jääkiekkoilija kehittyy urheilijana, pelaajana ja ihmisenä valmistautuen menestyksekkääseen tulevaisuuteen jääkiekkoilun parissa.

 

Valmennusryhmä, joukkueen vastuuvalmentajan Heikki Kettusen johdolla tukee ja ohjaa sinun kehittymistäsi jokaisessa vaiheessa. Treenit ovat laadukkaita ja painottuvat kehittämään yksilötaitojasi sekä varmistamaan kehityksesi. Heikki Kettunen toimii myös Vuokatti-Ruka urheiluakatemian lajivalmentajana, joten saat henkilökohtaista ja tavoitteellista valmennusta joka päivä.


LISÄTIEDOT
:

VALMENNUKSELLISET ASIAT: Päävalmentaja Heikki Kettunen 040 041 1508 heikki.kettunen@vrua.fi
VTS - seura-asiat: Jarkko Piirainen, 044 330 6962, jarkko.m.piirainen@gmail.com.
JOUKKUEJOHDOLLISET ASIAT: Ville Kolehmainen, 050 352 6458, ville.kolehmainen@iiwari.com.

Vuokatti Team Sport ja Kajaanin Hokki tekevät vahvaa yhteistyötä jääkiekkoilijan urheilijanpolun rakentamiseksi Kajaani-Vuokatti akselilla. Huippu hienot Vuokatti Areenan tilat antavat huikeat mahdollisuudet niin fysiikkaharjoitteluun kuin jääharjoitteluun.

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

Scroll to Top