Vuokatin kampuksen yhteishaku 2024 webinaari

Yhteishaku webinaari Zoomissa torstaina 30.11.2023 klo 18-19.30. Kuvassa pesäpalloilija, jääkiekkoilija, ampumahiihtäjä, maastohiihtäjä ja freeski -laskija.

Suomen monipuolisin liikunta-alan kampus järjestää yhteishaku 2024 webinaarin Zoomissa torstaina 30.11.2023 klo 18-19.30. Webinaarissa pureudumme opiskeluun, asumiseen sekä urheiluun täällä Sotkamossa. Hyppää mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan kanssamme.

Kokeneita puhujia ja lajikohtaista tietoa

Webinaari on suunnattu 9. luokkalaisille urheilijoille ja heidän vanhemmilleen, jotka pohtivat tulevaa opiskelupaikkaa. Webinaarissa pääset kuulemaan, miksi Vuokatin kampus voi olla juuri sinulle oikea valinta ja miten voit yhdistää opiskelun ja urheilun korkeatasoisesti.

Webinaarissa Vuokatti-Ruka urheiluakatemian valmennuksen johtajan Jussi Simulan avaa urheiluakatemian toimintaympäristöä sekä valmennuksen ja sujuvan arjen käytäntöjä, hän myös kertoo miksi Vuokatin kampus on loistava paikka tulevaisuuden huippu-urheilijalle. Sotkamon lukiosta Mauri Reinikka ja Kainuun ammattiopistosta Sanna Pakkala-Juntunen kertovat käytännön opiskeluasioista.

Yleisen osuuden jälkeen webinaari jatkuu lajiryhmiin jakautumisella, ja siellä pääset kuulemaan lajikohtaista tietoa eri lajien valmentajilta. Esimerkiksi Maastohiihdon, ampumahiihdon, pesäpallon, jääkiekon ja suunnistuksen asiantuntijat kertovat, mitä käytännön arki juuri sinun lajissasi on ja minkälaisia eväitä voimme tarjota menestykseen.

Liity mukaan ja löydä oma polkusi huippu-urheilijaksi ja opiskelijaksi Vuokatista

Tervetuloa mukaan Vuokatin kampuksen yhteishaku 2024 webinaariin ja saat tietoa siitä, miten voit yhdistää huippu-urheilun ja laadukkaan opiskelun. Zoom-webinaari torstaina 30.11.2023 klo 18-19.30.

Webinaariin pääset mukaan tämän linkin kautta: https://jyufi.zoom.us/j/69453324379

Nähdään linjoilla!

Lisätietoa

VRUA valmennuksen johtaja
Jussi Simula
044 371 6364
jussi.simula@vrua.fi

Scroll to Top