Vuokatti-Ruka urheiluakatemia 10 vuotta!

Vuokatti-Ruka urheiluaketamia 10-vuotisjuhlapäivä

Tänään perjantaina 24.11.2023 juhlimme Vuokatti-Ruka urheiluakatemian 10-vuotista taivalta – vuosikymmentä täynnä intohimoa, saavutuksia ja urheilun iloa! Olemme kulkeneet matkan, joka on ollut täynnä inspiroivia tarinoita, urheilullisia saavutuksia ja ennen kaikkea yhteisön voimaa. Olemme ylpeitä jokaisesta urheilijasta, valmentajasta ja tukijoukosta, jotka ovat tehneet tämän matkan mahdolliseksi.

Vuosien varrella olemme nähneet lukemattomia menestyksekkäitä urheilijoita, valmentajia ja asiantuntijoita, jotka ovat saavuttaneet kansallista ja kansainvälistä mainetta. Heidän tarinansa on todiste siitä, mitä voi saavuttaa tinkimättömällä ja kovalla työllä, omistautumisella ja oikeanlaisella tuella.

Haluamme kiittää koko urheiluyhteisöämme – te olette Vuokatti-Ruka urheiluakatemian sydän ja sielu. Ilman teidän panostanne, intohimoanne ja tukeanne, emme olisi tässä pisteessä.

Katsoessamme eteenpäin, olemme innoissamme tulevista vuosista ja siitä, mitä ne tuovat tullessaan. Lupaamme jatkaa työtämme urheilijoidemme unelmien ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Liity juhlaan jakamalla sosiaaliseen mediaan oma Vuokatti-Ruka urheiluakatemian muistosi tai tervehdyksesi hashtagilla #vuokattirukaurheiluakatemia10v

🥂 Tässä on malja seuraavalle kymmenelle vuodelle – yhdessä kohti uusia huippuja!

Scroll to Top