LUMILAUTAILU

Vuokatti

LUMILAUTAILU

Peetu, Enni, Roope, Rene, sinä?
Yhdistä koulunkäynti ja lautailu Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa monien huippulautailijoiden tavoin. Urheiluakatemia mahdollistaa opiskelun ja lautailun yhdistämisen aina yläkoulusta korkeakouluopintoihin ja varusmiespalvelukseen saakka.

 

Nuorilla lautailijoilla on mahdollisuus hakea lumilautailun yläkoululeireille 7.-9 luokilla Vuokattiin. Leirien jatkoksi tulee Kuusamon lukio ja Kainuun ammattioppilaitos Kuusamossa. Lumilautailu tuli Sotkamon urheilulukion lajivalikoimaan vuonna 2004 ja on ottanut paikkansa yhtenä menestyslajina. Vuonna 2019 Lumilautaliitto linjasi toimintaansa, ja 2. asteen opiskelijat siirtyvät Kuusamoon. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia avaa rinteet myös korkeakouluopiskelijoille sekä lautaileville varusmiehille. Vuokatissa ja Kuusamossa on huippu-olosuhteet, ja niitä kehitetään jatkuvasti, jotta saadaan streetit ja paipit entistä ehommiksi tulevien olympiamitalistien käyttöön. Opiskelijoille tarjotaan kaikki tarvittava apu ja ohjaus, jotta urheilu, opiskelu ja arki sujuvat turvallisesti sekä menestyksekkäästi.

Tule ja aloita sinäkin urasi putkessa Peetu Piiroisen, Markus Malinin, Enni Rukajärven, Roope Tonterin ja Rene Rinnekankaan laudan piirtoja seuraten Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yläkoululeirityksessä Vuokatissa ja siitä edelleen 2. asteelle Kuusamoon.

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

Scroll to Top