UINTI

Vuokatti

Matkalla menestykseen altaassa ja opinnoissa?

Uinti on ollut lajivalikoimassamme vuodesta 2009. Vuoden 2018 syksystä lukien uinti on kuulunut myös yläkoululeiritysohjelmaan. Uimareiden määrä on koko ajan kasvanut, ja uinti onkin noussut yhdeksi kärkilajeistamme. Tarjoamme urheilijoille erittäin monipuolista päivittäisvalmennusta altaassa ja altaan ulkopuolella. Opiskelu ja harjoittelu saadaan erittäin hyvin yhdistettyä joustavan opintojen suunnittelun ja erinomaisten urheilijalähtöisten harjoituspaikkojen johdosta. 2. asteen uintilinjalle otetaan vuosittain 10-12 urheilijaa, hakeutuminen tapahtuu keväisin yhteishaussa. Yläkoululeiritykseen otetaan vuosittain 30-36 urheilijaa, yläkoululeiritykseen hakeutuminen tapahtuu keväisin huhti-toukokuussa.

Kuvituskuvassa uimari sekä tietoa yhteishausta 2024. Hakuaika on 20.3-19.3.2024.

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti urheilu-unelmaasi?

Oletko etsimässä paikkaa, jossa voit kehittää taitojasi urheilun ja koulutuksen parissa? Etsitkö paikkaa, jossa voit kasvaa urheilijana ja ihmisenä samanaikaisesti? Vuokatti-Ruka urheiluakatemia on täydellinen valinta sinulle!

 

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yhtenä valtakunnallisena erityistehtävänä toimiva Sotkamon urheilulukio on neljä kertaa palkittu Suomen parhaana urheiluoppilaitoksena. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä urheilijana ja samalla saada laadukasta koulutusta, joka valmistaa sinut elinikäiseen oppimiseen.

 

Hae mukaan yhteishaussa 2024 ja aloita matkasi kohti unelmiesi urheilu-uraa ja koulutusta!

Kaksinkertainen Euroopan mestari Jenna Laukkanen kertoo omista kokemuksistaan Sotkamon urheilukion uintilinjasta: ”rakensin oman menestykseni perustan kouluaikana Vuokatissa. Kilpailu lajissa on kansainvälisesti kovaa, mutta tämän kaltaisen uintiin erikoistuneen linjan avulla meillä on mahdollisuus nostaa nuoria lupauksia kisaamaan lajin terävimpään kärkeen”.

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

Scroll to Top