UINTI

Vuokatti

UINTI

Matkalla menestykseen altaassa ja opinnoissa?
Uinti on ollut lajivalikoimassamme vuodesta 2009. Vuoden 2018 syksystä lukien uinti on kuulunut myös yläkoululeiritysohjelmaan. Uimareiden määrä on koko ajan kasvanut, ja uinti onkin noussut yhdeksi kärkilajeistamme. Tarjoamme urheilijoille erittäin monipuolista päivittäisvalmennusta altaassa ja altaan ulkopuolella. Opiskelu ja harjoittelu saadaan erittäin hyvin yhdistettyä joustavan opintojen suunnittelun ja erinomaisten urheilijalähtöisten harjoituspaikkojen johdosta. 2. asteen uintilinjalle otetaan vuosittain 10-12 urheilijaa, hakeutuminen tapahtuu keväisin yhteishaussa. Yläkoululeiritykseen otetaan vuosittain 30-36 urheilijaa, yläkoululeiritykseen hakeutuminen tapahtuu keväisin huhti-toukokuussa.

Kaksinkertainen Euroopan mestari Jenna Laukkanen kertoo omista kokemuksistaan Sotkamon urheilukion uintilinjasta: ”rakensin oman menestykseni perustan kouluaikana Vuokatissa. Kilpailu lajissa on kansainvälisesti kovaa, mutta tämän kaltaisen uintiin erikoistuneen linjan avulla meillä on mahdollisuus nostaa nuoria lupauksia kisaamaan lajin terävimpään kärkeen”.

Urheilija pystyy yhdistämään tasapainoisesti arjessaan tavoitteellisen urheilun sekä opiskelu- tai muun työuransa. Tutustu lisää kaksoisuraan.

Scroll to Top