Ampumahiihdon NOV-valmentajat!

Vuokatti-Ruka urheiluakatemiaan on valittu uudet ampumahiihdon NOV-valmentajat (Nuorten olympiavalmentaja)

Vuokatti-Ruka urheiluakatemia on yhteistyössä Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa palkannut uudeksi NOV-ampumahiihtovalmentajaksi Ilkka Jarvan (LitK). Ilkan tulevana ja keskeisenä valmennuksentoimintaympäristönä toimii Vuokatti, jossa Ilkka vastaa yhdessä toisten valmentajien kanssa ampumahiihdon päivittäis- ja leirivalmennuksesta. Lisäksi Ilkka toimii jatkossa Ampumahiihtoliiton Terrafame – ryhmän vastuuvalmentajana leiritys- ja kilpailukaudella.

Ilkka on toiminut useita vuosia eri tehtävissä maastohiihdon parissa niin Tshekin maajoukkueen päävalmentajana kuin Suomen A ja B – maajoukkueen valmentajana. Viime vuodet Ilkka on ollut myös mukana maastohiihdon koulutuspuolella.

NOV-ampumahiihtovalmentajana Vuokatissa jatkaa Maija Holopainen, jolla on pitkä kokemus ampumahiihdon valmennuksesta ja toiminnasta Vuokatin toimintaympäristössä. Maijan vastuulla on Ampumahiihtoliiton nuorten Vuokatti ryhmän – valmennus ja Vuokatti – Ruka urheiluakatemian toisen asteen opiskelijoiden päivittäisvalmennus.

Kuva: Mervi Kähkönen / VRUA

Scroll to Top