Haemme joukkoomme lajivalmentajia

Tilaa hengittää – Sua kutsuu Kuusamo

Kuusamo, Koillis-Suomen elinvoimainen keskus, tarjoaa ainutlaatuisen luonnon ja monipuoliset palvelut. Arvostamme hyvinvointia, turvallisuutta, yhteisöllisyyttä, osaamisen kehittämistä ja vastuullisia valintoja.

Rukan monipuoliset rinteet ja Kuusamon mahdollisuudet

Ruka tunnetaan monipuolisista rinteistään, jotka tarjoavat haasteita kokeneille laskijoille. Kuusamon upea luonto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ulkoiluun ja harrastamiseen ympäri vuoden, mikä tekee siitä ihanteellisen ympäristön urheilijoille ja liikunnan ystäville.

Lajivalmentajan tehtävä

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia etsii lumilautailu- ja alppihiihtovalmentajaa 5.8.2024 alkaen. Valmentajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa kokonaisvaltainen valmennusprosessi, joka tukee nuoren urheilijan fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia sekä kunnioittaa ja huomioi häntä yksilönä. Valmennuksessa painotetaan urheilijan sisäistä motivaatiota, itsetunnon ja persoonan kehitystä sekä urheilullisen elämäntavan oppimista. Urheilijan polku Vuokatti-Ruka urheiluakatemiassa tarjoaa kattavan valmennuksen, fyysisten ominaisuuksien harjoittelua, elämäntaitojen kehittämistä sekä tukea urheilijan kaksoisuraan.

Hakijalta odotamme

  • Valmentajan ammattitutkintoa tai muuta liikunta-alan koulutusta
  • BE-luokan ajokorttia
  • Harrastuneisuutta ja lajituntemusta
  • Hyväksyttävää lääkärintodistusta terveydentilasta
  • Hyväksyttävää rikosrekisteriotetta lain 504/2002 mukaisesti 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä

Hakeminen

Hakemukset tulee tehdä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain nro 604296 ja 604298.

Scroll to Top