Vuokatti-Ruka urheiluakatemian asiantuntijatoiminnan ytimessä

Vuokatti-Rukan urheiluakatemia on tunnettu kyvystään tuottaa huippu-urheilijoita, jotka menestyvät niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Mutta mikä on tämän menestyksen takana? Vastaus löytyy akatemian kattavasta ja monitieteellisestä valmennus- ja asiantuntijatoiminnasta, jonka ytimessä toimii Terhi Lehtoviita – akatemian asiantuntijatoiminnan vastaava ja psyykkinen valmentaja. Katso video.

Menestyksen Perusta: Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Terhi Lehtoviita avaa haastattelussaan, kuinka urheilijan menestyksen kulmakivet rakentuvat fyysisen kunnon, mielen hallinnan ja sosiaalisen tuen ympärille. ”Urheilijan polku huipulle ei ole pelkkää fyysistä harjoittelua. Se on laadukkaan arjen, tavoitteellisen harjoittelun, palautumisen ja vahvan kilpailukyvyn summa”, Terhi korostaa.

Asiantuntijoiden rooli urheilijan arjessa

Tiivis yhteistyö valmentajien, urheilijoiden ja eri alojen asiantuntijoiden kesken luo vahvan perustan, jonka päälle urheilijan menestys rakentuu. Haastattelussa Terhi valottaa, kuinka tämä yhteistyö toimii käytännössä ja miten se auttaa urheilijoita saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

👉 Katso koko haastattelu ja pääset tutustumaan, kuinka Vuokatti-Rukan urheiluakatemia tukee urheilijoita heidän matkallaan kohti huippua.

👉 Tutustu lisää asiantuntijatoimintaan https://vrua.fi/tietoa-meista/asiantuntijatoiminta/

Scroll to Top