Lentopallovalmennus Kuusamossa -webinaari 14.2.2024

Tervetuloa tutustumaan lentopallovalmennukseen Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa Kuusamossa, jossa pelaajapolku avautuu yhteistyön kautta paikallisen seuran, Kuusamon Pallokarhujen, kanssa. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian vankka osaaminen rinnelajeissa on luonut joustavan urheilu- ja opiskeluympäristön, jota tuetaan monipuolisella asiantuntijatyöllä. Valmennusprosessia tuetaan mm. psyykkisen valmennuksen sekä urheilufysioterapian asiantuntijuuden avulla. Kuusamon lukio ja Kainuun ammattioppilaitos tarjoavat joustavat opiskelumahdollisuudet, huomioiden urheilun vaatiman ajankäytön

Lentopalloilijan kaksoisura tarjoaa nuorille lahjakkaille lentopalloilijoille huippuvalmennuksen sekä mahdollisuuden opiskella ja kehittyä sekä ihmisenä että urheilijana. Kuusamolaisen pelaajanpolun tavoitteena on kehittää urheilijoita, jotka pärjäävät kansainvälisillä kentillä, opiskelussa tai työelämässä.

Yhteistyö Kuusamon Pallokarhujen kanssa on avainasemassa. Pallokarhujen asiantuntemus ja sitoutuminen lentopallon kehittämiseen on korvaamaton. Yhdessä luomme innostavan ja motivoivan ympäristön, jossa jokainen urheilija voi saavuttaa parhaan potentiaalinsa.
Tämä lentopalloilijan kaksoisura mahdollistaa urheilijoille monipuolisen kehityspolun. Se yhdistää laadukkaan valmennuksen, opiskelun ja pelimahdollisuudet siten, että jokainen urheilija voi rakentaa vahvan perustan tulevaisuudelleen, olipa sitten kyseessä urheilu- tai akateeminen ura.

Yhdessä luomme mahdollisuuksia ja unelmia, jotka kantavat pitkälle ja mahdollistavat kehittymisen.

Järjestämme webinaarin 14.2.2024 klo 19-20, jossa kerromme tulevan kauden suunnitelmista. Ilmoittaudu mukaan linkistä ja tulet saamaan kattavan tietopaketin siitä, kuinka urheilu ja opiskelun yhdistäminen hoidetaan laadukkaasti. Mikäli et pääse osallistumaan, ilmoittautumalla saat tallenteen tapahtumasta

Scroll to Top