KAJAANI - OPPILAITOKSET

Yläkoulu, toinen aste, varusmiespalvelus ja korkea-aste

Kajaanin oppilaitokset

Tavoitteena on nuoren kokonaisvaltainen tukeminen urheilussa, opiskelussa ja arjessa. Kajaanin urheilukampuksen toimintaa järjestetään yläkoulusta korkea-asteelle saakka.

 

Kajaanin urheilukampuksen koulut ja oppilaitokset ovat Lehtikankaan yläkoulu, Kainuun Ammattiopisto, Kajaanin Lukio ja Kajaanin Ammattikorkeakoulu. Oppilaitosten opettajat ja akatemiaseurojen lajivalmentajien ja tanssinopettajat tekevät tiivistä yhteistyötä, jolla pyritään sujuvaan opiskelun ja urheilun yhdistämiseen.

 

Nuoren tukena kaksoisuralla ovat oppilashuollon ammattilaiset ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian asiantuntijat.

 

Lisätietoja löydät oppilaitosten sivuilta.

YLÄKOULU

Lehtikankaan yläkoulun liikuntapainoitteinen luokka. Lehtikankaan koulussa on perusopetuksen vuosiluokat 1–9. Lehtikankaan koulussa on laaja valinnaisainetarjonta.

2. ASTE

Kainuun ammattiopistossa urheilijat voivat hakea Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin ja osallistua lajivalmennukseen oman lukujärjestyksen puitteissa. Kajaanin lukion opiskelijoiden on mahdollista osallistua Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin ja osallistua lajivalmennukseen.

VARUSMIESPALVELUS

Hae urheilijaksi Kainuun prikaatiin! Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian Kainuun prikaatin valmennusryhmiin haetaan erillisellä hakulomakkeella. Akatemiaurheilijaksi hyväksytään pääsykokeiden perusteella tavoitteellinen ja motivoitunut urheilija, joka tähtää kansalliselle tai kansainväliselle huipulle.

KORKEA-ASTE

Kajaanin ammattikorkeakoulu on mukana Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa. Mikäli harrastat urheilua tavoitteellisesti ja panostat opintojesi ohessa myös kilpaurheiluun, voi Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia olla sinulle.

Scroll to Top