VALTAKUNNALLINEN JÄÄKIEKON YLÄKOULULEIRITYS

Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Vuokatti-Ruka urheiluakatemia käynnisti kesällä 2011 yläkoululeirityksen 7 – 9 -luokkalaisille tavoitteellisesti urheiluun suuntautuneille nuorille.

Jääkiekon olosuhteet ovat kehittyneet erinomaisiksi Vuokatti Areenan valmistumisen myötä. Vuokatti-Ruka urheiluakatemia aloitti jääkiekon yläkoululeirityksen uutena lajina lukuvuonna 2021 – 2022 ja nyt pyörähtää toinen leirityskausi käyntiin.

Toimintaan haetaan tavoitteellisesti jääkiekkoa pelaavia 7. – 9. -luokkalaisia poikia (2007 – 2009 syntyneet). Kaikilla on mahdollisuus hakea leiritykseen, mutta VRUA pidättää itsellään oikeuden valita tasoluokituksen mukaan pelaajat leireille mikäli hakijoita on liian paljon.

Leirit toteutetaan yhdessä Suomen jääkiekkoliiton kanssa. Valmennuksesta vastaavat kokeneet valmennuspäälliköt Kimmo Happo ja Jarkko Piirainen, sekä taitovalmentaja Olli Suoraniemi. Leireille osallistuu myös muita lajin ammattivalmentajia, kuten Janne Pesonen ja Iikka Törnvall.

MITÄ YLÄKOULULEIRITYS SISÄLTÄÄ:
● Tutustumista Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian urheilijan polkuun, huippuolosuhteisiin ja siellä toimimiseen
● Koulu yhdistetty leiritykseen läksyperiaatteella
● Leirien aikana keskitymme urheilijoiden henkilökohtaisten laji- ja pelitaitojen kehittämiseen suurten toistomäärien sekä ammattimaisen palautteen avuin
● Painopisteinä: lajiharjoittelu, yleistaitoharjoittelu, elämänhallintataidot, opetus – kasva urheilijaksi teema
● Aloitus- ja lopetuspäivät sisältävät kaksi harjoitusta, joista toinen on jääharjoitus
● Välipäivinä on kolmet harjoitukset, joista kaksi on jääharjoitusta
Leirit (ma-pe)
VKO 38 19.-23.9.2022
VKO 50 12. – 16.12.2022
VKO 4 23. – 27.1.2023
Leirit alkavat maanantaina lounaalta klo 12 ja päättyvät perjantaina klo 13. Majoittumiseen on mahdollisuus jo sunnuntaisin 50 € lisähintaan sisältäen aamupalan.
Leirien hinta Yhden leirin hinta on noin 330 € joka sisältää valmennuksen, kaikki treenipaikat, jääajat yms sekä tietenkin majoituksen ja täysihoidon iltapalalla Vuokatin urheiluopistolla. Lisäksi erillinen materiaalimaksu 25 €, joka maksetaan ensimmäisen leirin yhteydessä. Huomioithan, että sitoudut lähtökohtaisesti kaikkiin kolmeen leiriin, joten kokonaishinta lukuvuodelle tulee olemaan noin 990€. Painavista ja erikseen ilmoitettavista syistä (lääkärintodistus/haasteet koulussa) leirin voi jättää väliin.

Hakeminen Hakeminen tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella ja päättyy 12.6.2022. Linkki hakulomakkeeseen: https://link.webropolsurveys.com/S/DF18FD023F913FBC
Valinta Urheilijavalinnat tehdään hakuajan umpeuduttua ja niistä tiedotetaan henkilökohtaisesti leiriläisille
Lisätietoja Yleisjärjestelyt: Jussi Simula 0443716364 jussi.simula@vrua.fi Valmennus: Jarkko Piirainen 0443306962

Scroll to Top