Ampumahiihdon Yläkoululeiritys hakuinfo 2022 – 2023

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua ampumahiihtoleireille ilman, että tarvitsee olla pois koulusta. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää ylakoululeiritystä kaudelle 2022 – 2023 siten, että urheilija majoittuu ja tekee harjoitukset Vuokatin Urheiluopistolla seka tekee koulutehtäviä iltapäivällä Vuokatin Urheiluopistolla.

Leirejä on yhteensä 5, joista 1 on kesällä ja 4 kouluvuoden aikana. Leirit ovat kestoltaan 6 vuorokauden mittaisia. Ne alkavat pääosin sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Leirien valmennuksesta vastaavat Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajat. Kouluasioiden järjestämisestä urheilija sopii oman koulun opettajien kanssa, Vuokatissa kouluasioiden vastaava auttaa tehtävien teossa.

MITÄ YLAKOULULEIRITYS SISALTÄÄ:

-Tutustumista Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian urheilijan polkuun, huippuolosuhteisiin ja siellä toimimiseen

-Koulu yhdistetty leiritykseen läksyperiaatteella

-Harjoittelua 2-3 kertaa päivässä ammattivalmentajan johdolla

-Painopisteinä: lajiharjoittelu, yleistaitoharjoittelu, elamänhallintataidot, opetus — kasva urheilijaksi teema

Leiritykseen valitaan n. 20 ampumahiihtäjää hakemusten perusteella. Hakijoiden tulee olla ensi lukuvuonna 7. – 9. luokan oppilaita eli vuosina 2007 – 2009 syntyneitä urheilijoita. Valitut urheilijat jaetaan kahteen ryhmään ja kuhunkin tulee n. 10 ampumahiihtäjää.

Ryhmään valinta edellyttää sitoutumista osallistua kaikille leireille ja urheilijoiden kanssa tullaan tekemään urheilija sopimukset.

Leirien hinta:

74 €/vrk joka sisältää valmennuksen seka majoituksen ja täysihoidon iltapalalla Vuokatin urheiluopistolla (kaikki ruokailut urheiluopistolla). Lisaksi erillinen materiaalimaksu.

Hakeminen:

Linkki hakuinfoon: https://vrua.fi/wp-content/uploads/2022/03/Ampumahiihdon-ylakoululeiritys-2022-2023.pdf

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.4.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen :
maija.holopainen@vrua.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan nimi, syntymäaika, seura, kotikunta, yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti-), vanhempien yhteystiedot (puhelin, sähköposti), koulun nimi j a yhteystiedot (luokanvalvojan sähköposti) seka SM-ampumahiihtojen tulokset viimeisen kauden osalta.

Valinta
Urheilija valinnat tehdään heti hakuajan umpeuduttua ja niistä tiedotetaan 3.5.2022 mennessä Suomen Ampumahiihtoliiton ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian verkkosivuilla. Valituille tiedotetaan valinnasta myös sähköpostitse.

Lisätietoja

Maija Holopainen

maija.holopainen@vrua.fi

53360 939

Scroll to Top