Vuokatti on vahvasti mukana auttamassa suomalaisurheilijoita MM-hiihdoissa Planicassa

Olympiavalmennuskeskus Vuokatti-Rukan tiimi on ollut MM-kisapaikalla viikon ajan. Töitä tehdään sen eteen, että urheilijat voisivat tehdä parhaita suorituksiaan maailman huippujen keskellä.

Olli Ohtonen Vuokatti-Ruka olympiavalmennuskeskuksen testisalissa.
Valmentajana Olli Ohtonen luottaa mitattaviin lukuihin, mutta myöntää, että urheilijalta on kysyttävä, miltä tuntuu. Kuva: Antti Tauriainen / Yle

TIIA KORHONEN, JARMO NUOTIO

21.2. 11:14

Sotkamon Vuokatti on vahvasti mukana auttamassa suomalaisurheilijoita keskiviikkona 22. helmikuuta alkavissa MM-hiihdoissa Slovenian Planicassa.

Olympiavalmennuskeskus Vuokatti-Rukan nelihenkinen tukitiimi on ollut MM-kisapaikalla jo viikon verran ja työ jatkuu myös kisojen aikana. Urheilijoiden kanssa ryhmä ei tee suoraan töitä ennen kisoja, vaan auttaa välinetesteillä huoltoryhmää.

Lisäksi työhön kuuluu muun muassa valmennuksen tukemista kisojen aikana, kertoo kisapaikalta muun muassa maastohiihtäjä Iivo Niskasen henkilökohtaisena valmentajana tunnettu Olli Ohtonen.

Planican MM-kisat alkavat huomenna hiihdon karsintakilpailuilla ja päättyvät 5. maaliskuuta miesten 50 kilometrin (p) yhteislähtökilpailuun.

Voit keskustella aiheesta 22. helmikuuta kello 23 saakka.

Lue lisää Kainuun uutisia Yle Uutisten netissä.

Scroll to Top