RUKA-Haku auki yläkoululeirityksiin 2022-2023

RUKAN KOULUN – RINNELAJIEN URHEILUYLÄKOULU
Rinnelajien 8. ja 9.-luokkalaisten ryhmä
*Mahdollistaa 10-20 tuntia liikuntaa ja harjoittelua kouluviikon yhteydessä
*Yhteistyössä urheiluakatemian ja seurojen kanssa urheilija osallistuu
*Opetussuunnitelman mukaisille liikuntatunnille
* Kasva urheilijaksi –kurssille
* Urheiluakatemia valmennukseen
LUE LISÄÄ

ALPPIHIIHDON VALTAKUNNALLISET YLÄKOULULEIRIT KAUDELLA 2022-2023
Yläkoululeiritys tarjoaa nuorelle urheilijalle mahdollisuuden opetella huippu-urheilijan elämää kouluvuoden aikana. Yläkoululeirityksessä nuoret opiskelevat, harjoittelevat ammattivalmentajien kanssa fysiikkaa sekä lajitaitoja ja saavat oppia elämäntaidoissa, ravitsemuksessa sekä psyykkisessä valmentautumisessa.
VRUA:n kansallinen yläkoululeiritys sisältää 5 leiriä, joista 3 on fysiikkaleirejä. Kansallisen yläkoulutiimin tarkoitus on antaa urheilijalle valmiuksia kohti kokonaisvaltaista urheilijan elämäntapaa sekä harjoittelua. Leireillä tehdään myös oman koulun antamia koulutehtäviä, joten leiriläisellä täytyy olla myös kiinnostusta hoitaa koulutehtävät leirien aikana. YKA-leiritys on matalan aloituskynnyksen leiritysmuoto, jonka läpikäyminen on suotavaa ennen ysitiimiin tai alppikouluun hakemista.
LUE LISÄÄ

RUKAN YSITIIMI 2022-2023
Rukan alppikoulun oma yläkoulutiimi, joka harjoittelee ja kilpailee alppikoulun mukana ympäri vuoden. Urheilijat voivat käydä koulua Kuusamossa tai kotipaikkakunnalla ja osallistua alppikoulun päivittäis-  ja leirivalmennukseen. Urheilijat maksaa lukukausimaksun ja valmentautumisesta syntyvät kulunsa leireiltä. Tulevana kautena ysitiimi integroituu entistä vahvemmin 2.asteen ohjelmaan. Tiimin tavoitteena on valmistella urheilijan tavoitteelliseen sekä ammattimaiseen toisen asteen valmennukseen. Urheilijat voivat käydä koulua Kuusamossa tai kotipaikkakunnalla ja osallistua alppikoulun päivittäis- ja leirivalmennukseen Urheilijat maksavat lukukausimaksun ja valmentautumisesta syntyvät kulunsa leireiltä.
LUE LISÄÄScroll to Top